Wat te doen als uw Norton niet werkt na de upgrade?



Soms worden gebruikers van Norton antivirus geconfronteerd met problemen in hun antivirus, zoals Norton werkt niet goed, zelfs niet na de upgrade. Dit probleem doet zich meestal voor bij Mac  en Norton antivirus programma's. Daarom zijn hier enkele eenvoudige stappen om dit probleem op te lossen, dat als volgt is:

 

Ten eerste. U moet uw Mac of systeem opnieuw opstarten om dit probleem op te lossen. Zelfs nadat u uw systeem opnieuw hebt opgestart, wordt u geconfronteerd met hetzelfde probleem, dan moet u uw Norton antivirus verwijderen met behulp van "Symantec Mac bestanden verwijderen" en vervolgens opnieuw installeren.

Wanneer u de tool "Symantec Mac bestanden verwijderen" gebruikt, worden alle bestanden en mappen van Norton installatie programma's verwijderd.

Als u de tool "Symantec Mac bestanden verwijderen" nog steeds niet kunt gebruiken en hulp wilt krijgen van de Norton klantenservice om u te begeleiden, kunt u eenvoudig contact opnemen met ons beste technische team in Belgie.

Hoe de tool "Symantec Mac bestanden verwijderen" vinden en downloaden?

• Eerst moet je de officiele website openen en het zip bestand downloaden en de Finder knop in het Dock selecteren om naar Finder te gaan.

• Nu moet u de downloadmap openen.

• Nu, als u een gebruiker bent van de Safari browser, moet u de map "Remove Symantec Mac Files" openen via de download optie.

• Als u een gebruiker bent van Mozilla Firefox of Google Chrome, moet u op Remove Symantec Mac Files.zip tikken om alle bestanden uit te pakken; Vervolgens kunt u eenvoudig "Symantec Mac bestanden verwijderen" openen.

• Daarna moet u inloggen op het Mac systeem om de tool op uw systeem te installeren. Nu moet je de tool "Symantec Mac bestanden verwijderen" openen.

• Nu moet u het wachtwoord invullen in het daarvoor bestemde vak om de tool te openen.

• Daarna kunt u eenvoudig alle bestanden en mappen van Norton antivirus verwijderen door op 1 te tikken of als u niets wilt verwijderen, tikt u op 2.

• Nadat u alle bestanden en mappen van Norton antivirus hebt verwijderd, moet u op y tikken om terug te keren en uw systeem opnieuw op te starten.

Hoe Norton in uw systeem downloaden en installeren?

• Eerst moet je de officiele website van Norton openen en dan moet je inloggen op je account of als je geen account hebt op Norton, dan moet je eerst een account aanmaken op de website van Norton.

• Nu moet u de bestanden van Norton downloaden uit de download sectie.

• Nu moet u akkoord gaan met de voorwaarden en de installatie bestanden op uw systeem opslaan.

• Nu kunt u Norton installeren met behulp van het bestand setup.exe.

U kunt de bestanden van Norton antivirus eenvoudig downloaden en installeren vanaf de officiele website en met behulp van de bovenstaande stappen kunt u het eenvoudig op uw systeem installeren. Als u bij een bepaalde stap een technisch probleem tegenkomt, bellen  klantenservice Norton via e-mail of telefoon voor meer informatie.


Gerelateerde Links

Popular posts from this blog

Hoe Norton VPN-locatie wijzigen?

Norton Safe Web uitschakelen