Hoe Norton Family beperken?

 

We maken allemaal deel uit van een planeet waar het beschermen van onze systemen super belangrijk en noodzakelijk is. Het is omdat de wereld tegenwoordig draait met behulp van technologie en internet. Hoewel deze twee functies het voor ons gemakkelijk maken om de dag door te komen, maken ze het ook een uitdaging voor jou om jezelf te beschermen. Dat komt omdat virussen, malware en hackers met behulp van internet uw apparaat kunnen binnendringen.

In tijden als deze moet u eraan denken om uw systeem uit te rusten met een antivirus software programma zoals Norton als u de meest geschikte resultaten wilt krijgen. Het is een type applicatie waarmee u uzelf op elke gewenste manier kunt beschermen. Niet alleen dat, maar het maakt het u ook moeiteloos om de functies en services in te stellen volgens uw voorkeuren.

Naast al deze biedt Norton ondersteuning zijn klanten ook een aanzienlijk aantal producten waarmee ze hun bescherming kunnen verbeteren. U kunt in elk van hen investeren, afhankelijk van uw vereisten, eisen en budgettaire beperkingen.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert de verschillende services van Norton op uw computer, laptop of smartphone te downloaden en in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat voldoende reden om uw behoeften op te geven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Norton hier is om u ruimschoots te helpen bij uw inspanningen. Als gevolg hiervan kunt u uw vertrouwen in hen dienovereenkomstig stellen.

Verder zijn er een paar stappen die u moet kennen als u Norton Family wilt beperken. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton beveiligings programma op uw computer of smartphone openen

2. Zodra u zich op de start pagina bevindt, gaat u naar het tabblad Persoonlijk dat u tegenkomt

3. U krijgt een nieuwe lijst met opties, selecteer het tabblad Beveiliging dat u zult vinden

4. Tik op de tegel Apparaat beheerders die u vindt op de volgende pagina die op uw scherm verschijnt

5. Verwijder het vinkje uit het vakje naast de Norton Family tegel op de nieuwe pagina die wordt geopend

U kunt het bellen Norton Belgie ondersteuningsnummer als een van de bovenstaande stappen geen resultaat oplevert.

 

Gerelateerde Links

Norton Internet Security verwijderen?

Popular posts from this blog

Hoe Norton Backup inschakelen?

Hoe Norton-taal wijzigen?

Norton Internet Security verwijderen?