Hoe Norton Password Manager uitschakelen?

 We hebben tegenwoordig allemaal een technologisch apparaat dat we om verschillende redenen regelmatig gebruiken. Computers, laptops en smartphones nemen tegenwoordig de wereld over omdat ze individuen zoveel soorten voordelen bieden. Wanneer u deze apparaten uitrust met een internetverbinding, kunt u probleemloos aan uw wensen voldoen.

Houd er echter ook rekening mee dat u uw systeem moet beschermen met een antivirusprogramma zoals Norton, aangezien virussen, malware en hackers gemakkelijk uw apparaat kunnen binnendringen. Zodra u deze applicatie hebt gedownload, kunt u uw systeem op elke mogelijke manier beschermen.

Daarom moet u uw best doen om zo snel mogelijk meer te weten te komen over hoe deze software uw gemak kan vergroten met de hulp van het Norton-ondersteuningsteam. Een van de belangrijkste redenen waarom u voor deze applicatie zou moeten kiezen, is dat het zijn gebruikers een gebruiksvriendelijke en efficiënte interface biedt om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.

Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u weet over technologie en internet, het kan nog steeds moeilijk zijn om een ​​antivirusprogramma zoals Norton te installeren en u hiervoor aan te melden, ook al is dit de eerste keer dat u dit doet.

Betekent dit echter dat u niet de beste voordelen krijgt? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Norton u kan helpen bij uw inspanningen. Als u met succes contact met hen opneemt, zullen zij u onmiddellijk voorzien van nuttige tips, suggesties en oplossingen.

Daarnaast zijn er enkele instructies die u moet volgen als u Norton Password Manager wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton beveiligingsprogramma op uw apparaat openen en u aanmelden bij uw profiel
  2. Minimaliseer de beveiligingstoepassing en open onmiddellijk de Google Chrome-browser
  3. Tik op de optie Aanpassen die u tegenkomt en selecteer vervolgens het pictogram Google Chrome beheren
  4. Tik op het tabblad Extensies dat u vindt onder de categorie Instellingen
  5. U vindt een optie met de naam Norton Password Manager op de nieuwe pagina, open deze
  6. Tik op de knop Inschakelen op de nieuwe pagina die wordt geopend

U kunt het bellen Norton Belgie ondersteuningsnummer als u meer wilt weten over de functies van deze toepassing. 





Popular posts from this blog

Hoe Norton Backup inschakelen?

Hoe Norton-taal wijzigen?

Norton Internet Security verwijderen?