Hoe Norton Spam-e-mails toestaan?


Bent u een van de vele personen die op zoek zijn naar een relevant en professioneel antivirus software programma? Als uw antwoord ja is, zou u meer moeten weten over Norton en hoe het u kan helpen.

Het is een van de meest populaire en betrouwbare antivirus programma's die tegenwoordig beschikbaar zijn, omdat het zijn gebruikers dienovereenkomstig talrijke tools biedt. Daarom moet u in gedachten houden om meer te leren over hoe het u kan helpen en uw problemen kan oplossen met de hulp van het Norton-ondersteunings team. Als u erachter komt hoe u de tools moet toepassen en dienovereenkomstig kunt navigeren, kunt u uw veiligheid en gemak met een ruime marge verbeteren.

Niet alleen dat, maar als u iemand bent die extra bescherming nodig heeft, kunt u ook goed investeren in de beveiligings producten van dit software programma. Deze tools zijn veranderlijk, dus u kunt ervoor zorgen dat u alles correct doet zonder verdere uitdagingen. Daarom moet u proberen dit beveiligings systeem te downloaden zodra u tijd heeft.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken hoe u de services van een antivirus software platform zoals Norton op uw apparaat kunt downloaden en instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of hoe u de meest geavanceerde services kunt aanschaffen.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Norton u kan helpen uw gemak binnen een korte periode te verbeteren.

Verder zijn er enkele instructies die u moet kennen als u de Norton-functie voor spam-e-mails wilt toestaan. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton beveiligings systeem op uw smartphone of computer installeren en openen

2. Zodra het programma begint te werken, gaat u naar het menu Instellingen dat voor u beschikbaar zal zijn

3. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend met een lijst met opties, tik op het Anti-Spam-alternatief dat u tegenkomt

4. Open het tabblad Filter na de laatste stap en selecteer vervolgens de map Anti-Spam

5. Zet de beschikbare schakelaar op de volgende pagina op Aan

Als u problemen ondervindt tijdens het volgen van de bovenstaande stappen, bellen Norton Belgie ondersteuningsnummer.

 

Gerelateerde Links

Hoe Norton Family beperken?

 

Popular posts from this blog

Hoe Norton Backup inschakelen?

Hoe Norton-taal wijzigen?

Norton Internet Security verwijderen?